Når hunden skal med på ferie

Her kommer en sand forklaring på, at det faktisk kan lade sig gøre at redde ferien både for ungerne og for jeres hunde. Vi tog simpelthen hunden med i flyet, da vi skulle rejse en tur til Bodrum Tyrkiet. Det ligger nede ved Bodrum halvøen i det vestlige Tyrkiet ud til Middelhavet, og vi fløj med Sunweb. Dette rejseselskab har faktisk mange gode rejser til Tyrkiet og Bodrum med All inklusive, og der var ingen problemer for os at medbringe vores lille hund med i flyet.

Husk de nye EU regler for dyr i fly.

Vi havde heldigvis haft nær kontakt med vores dyrlæge, som har givet vores Terrier de nødvendige indsprøjtninger og vaccinationer, således vi kan dokumentere med det nye EU Selskabsdyrspas, at vores lille hund kan komme med på flyet og ind i andre lande. Det koster omkring 600 kr. i alt for et generelt sundhedstjek, tjek for rabies, vaccine og for selve passet. De penge ville vi gerne ofre på lille Nuser, som ungerne elsker overalt på jorden. Det er jo heldigvis en engangsudgift, så samtidig slipper vi jo for en hundepension, samt ungerne også har Nuser at lege med på ferien. Man skal naturligvis huske et praktisk bur, som din hund kan have med ombord på flyet, da den skal være ude i lastrummet, så vi gave selvfølgelig Nuser en dyne med, som han kunne holde varmen med. I Tyrkiet var der jo ikke brug for dynen, der var jo varmt hver eneste dag, så der skulle vi til gengæld altid have en vand dunk med på turen til ham.

Sådan var Bodrum.

Bodrum har det hele til familien, som både vil slappe af ved stranden og nyde solen, men vi var også alle ude og shoppe samt se en masse seværdigheder. Nuser elskede at lege på stranden sammen med de mange mennesker, og på hotellet havde de også masser af sjov. Det er herligt, når din hund elsker vand, for vi var meget ved stranden, hvor ungerne byggede sandslotte og var ude at bade. Der var også et stort legeland med alt for ungerne, og her kunne de også tage Nuser med. Så alle hundeelskere kan altså med sindsro nemt slå to fluer med et smæk. Ved at gøre både børn og hund tilfredse kan man derfor opnå en vellykket ferietur, og især hvis man får givet sin hund de nødvendige vaccinationer og pas, og det er samtidig rart alligevel at få klarlagt, at man ikke har en smitsom hund, når vi jo har mindre børn i familien. Rabies og andre sygdomme kan jo ramme, når man mindst forventer det.

 

Billede: RowdyKittens

Billede: -=RoBeE=-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *