Is til din hund på de varme dage

Hunden er mennesket bedste ven! Hunden er i dag en ligeså stor del af familien som var det et ekstra barn og ikke bare et kæledyr. Så når det kommer til at spise isvafler med hele familien, hvorfor skulle ens hund ikke også måtte være med på det?

Mange hunde lider i varmen på grund af en tyk pels og derfor ville en afkølende is gøre underværker på en varm sommerdag. Heldigvis for vores pelsede venner så er is til hunde, nu kommet på markedet og gør det derfor muligt for dig og hele familien at sammen, nyde en kold snak i sommervarmen.

 

Lav is til din hund som svarer til Frosty Paws

Mange hunde kan ikke spise is, fordi de er følsomme over for mælk. Nestle har lavet en is til hunde kaldet, Frosty Paws som ligner is men er lettere, for din hund at fordøje. Man kan desværre endnu ikke købe Frosty Paws, på det danske marked. Men det er muligt, at lave noget der er tilsvarende. Så vil du gerne forkæle din hund med en kold hjemmelavet snack, så følge denne simple og nemme opskrift på is til hunde.

 

Ingredienser du skal bruge er:

  • 1 liter almindeligt yoghurt
  • 1 moset banan
  • 2 spsk, jordnøddesmør
  • 2 spsk. honing

Begynd med at kombinere den almindelige yoghurt med en banan, jordnøddesmør og honning i en blender. Blend på det højeste hastighed indtil du får en masse uden klumper.

Derefter tager du den blendede masse og hælder i papir kopper eller en form af eget valg som hunden kan spise af. Så sættes det i fryseren i 24 timer og så er de kolde snack klar til de varme sommerdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *