Et anti gø halsbånd kan gøre hunden lydig

Man kan optræne sin hund til lydighed på flere måder, og der findes heldigvis mange former for udstyr på markedet, der kan hjælpe med denne opgave. Et specielt anti gø halsbånd er et godt eksempel på, hvordan man kan gå tur med sin hund og alligevel forhindre, at den gør ad andre. Der findes også andre former for hundetræningsudstyr såsom:

  • Halsbånd.
  • Hundeseler
  • Hundefløjter.
  • Clickere.
  • Slalompinde.
  • Ringe.
  • Vipper.
  • Tunneler.
  • Hundelegetøj.
  • Mundkurv.

Sådan kan man træne sin hund

Der findes ingen regler for, hvordan man kan optræne sin hund til at være lydig, således den kan fodres og leges med uden at skabe sig ved at bide eller knurre efter folk. At give hunden tid og opmærksomhed er en god begyndelse, og mange er gået over til hundesporten Agility, der er både spændende og fartfyldt, idet hundene her skal gennem en række af forhindringer på den rette måde og i en korrekt rækkefølge. Man vinder konkurrencen, hvis hunden har færrest fejl, og man finder mange detaljerede oplysninger om sportsgrenen Agility på Wikipedia.

Alle typer hunde kan have glæde af Agility, og man kan selv skabe et øvelsesterræn ved hjælp af udstyr til hunde. Man kan eksempelvis anvende clickere, da dette er en blid måde at træne hunden på. Man giver en click-lyd, hver gang din hund gør det rigtigt, og denne belønning får hunden til at yde det bedste. Man kan med succes optræne hundehvalpe til at kunne de mest utrolige ting, og din hund vil elske dig for det.

Man bør altid huske pauser undervejs i træningen, anvendelsen af hundelegetøj samt godbidder, således hunden både nyder den intensive træning men også slapper naturligt af på en tryg måde i hjemmet. Man bør fokusere på én kommando ad gangen, før man går videre til den næste øvelse, så hunden ikke bliver forvirret.

Det vigtige anti gø halsbånd

Én af de vigtigste former for udstyr til at træne en hund med, så den bliver mere lydig, er et anti gø halsbånd, hvormed hunden ikke skræmmer andre dyr eller mennesker. Man kan købe et anti gø halsbånd her.

Anti gø halsbånd er naturligvis både giftfrie og smertefrie, og desuden har de en dokumenteret effekt på hunde, der tidligere gøede uden grund. Man kan normalt indstille halsbåndet til at anvende enten lyd eller vibrationer, når hunden skal have besked om at ikke gø. Dermed kan man nemmere have hunden med til sociale arrangementer, indkøb, i parken og andre steder med mange mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *